DOE MEE OF ORGANISEER MET ONS EEN PES 2016 TOERNOOI

Waarom zou u voor ons moeten kiezen?

Als PESlive organiseren we al meer dan tien jaar verschillende PES Toernooien. Ook voor PES 2016 gaan we weer verschillende toernooien organiseren. Het toffe aan een PES 2016 Toernooi is dat je echt samen komt met andere gamers. Het is een gevoel van spanning en sensatie die je niet kunt ervaren wanneer je de de game alleen maar online speelt. De sensatie dat je zelf een goede pot speelt en daarmee doorgaat in de poulefase, maar minstens zo leuk is het om bij andere spelers te kijken en te zien hoe zij strijden.

We organiseren toernooien in verschillende plaatsen in Nederland. Met onze setup die bestaat uit 24 tv’s en bijbehorende consoles, kunnen we met gemak meer dan honderd gamers tegelijkertijd laten strijden. Sterker nog, we hebben zelfs events neergezet waarbij we tegen de 200 gamers tegelijkertijd wisten te vermaken. Dankzij onze ervaringen met met meer dan 250 PES Toernooien, weten we wat er bij komt kijken. Zo weet je bij een PES 2016 Toernooi georganiseerd door PESlive precies waar je aan toe bent en wordt er altijd een sfeer gecreëerd waarin respect voor de tegenstander enorm belangrijk is. Hierdoor is een dagje PES 2016 Toernooi echt een dagje uit. Bekijk ook eens onze Facebook Pagina: PESlive FACEBOOK voor informatie en foto’s!

.

Een PES 2016 Toernooi organiseren

Naast dat we zelf regelmatig een PES 2016 Toernooi voor de community organiseren, is het natuurlijk ook mogelijk om een PES 2016 Toernooi op aanvraag te organiseren. Bij PESlive bent u altijd en voor ieder budget aan het juiste adres om een geweldig PES 2016 toernooi te laten organiseren. We bouwen met onze professionele systemen op en af, en u kunt alles in onze handen leggen. Wilt u dit niet? Ook geen probleem en dan bouwen wij het PES 2016 toernooi alleen voor u op en weer af. Meer weten of een event aanvragen? Mail ons dan nu of vul hieronder ons contactformulier in.