25 september 2016 - 11:00 / 17:00

TT Hall Assen

Prijs

€ 7,50 (op de dag betalen)

Op zondag 25 september organiseren wij een Pro Evolution Soccer 2017 vs FIFA 17 PlayStation 4 (FC Barcelona vs Real Madrid) event in de TT Hall in Assen. Je dient om 11.00 uur aanwezig te zijn en er zijn maximaal 48 plekken beschikbaar. De beste 4 PES2017 spelers strijden in de kwartfinale in een best of three tegen de beste FIFA17 spelers. Dit houdt in 1 potje PES2017 en 1 potje FIFA17 waarin uitgoals tellen!

Inschrijfkosten: slechts 7,50€ en de prijzenpot is t.w.v. 1500 euro!

Start: 11.00 uur

Prijzenpot: t.w.v. minimaal 1500 euro (dit kan meer worden!)

Opzet: 1vs1

fifavspes_poster_09_09_16_v2

SPEELWIJZE EN SPELREGELS

Het toernooi zal eerst beginnen met een poulefase waarbij de deelnemers in poules worden ingedeeld. De indeling gebeurt geautomatiseerd via ons toernooisysteem en is tevens afhankelijk van het aantal deelnemers. Zowel PESlive als de deelnemers hebben hier geen invloed op. Iedere deelnemer speelt één keer tegen zijn tegenstander in de poulefase. In de poulefase wordt er geen verlenging gespeeld en ook geen penalty’s genomen indien de wedstrijd (90 spelminuten) eindigt in een gelijkspel.

De beste 2 van elke poule (en soms een aantal beste nr 3′s) zullen doorgaan naar de KO-fase. Ook in de KO-fase speel je één keer tegen je tegenstander maar kan er een best of three besloten worden. Bij een gelijkspel (na 90 spelminuten) in de KO-fase speel je de verlenging. Indien de wedstrijd na verlenging ook eindigt in een gelijkspel moeten er penalty’s worden genomen om een winnaar te bepalen.

SPEL INSTELLINGEN

Tijdens onze toernooien worden de volgende spelinstellingen gehanteerd:

Duur: 4/5/6 minuten per helft

Moeilijkheidsgraad: Superstar

Speelsnelheid: Normal

Camerastand: Dynamisch Wide

Teamkeuze: Clubs

Aantal punten: Winst=3 punten / Gelijkspel=1 punt / Verlies=0 punten

Indien je na het spelen van al je wedstrijden in je poule evenveel punten hebt behaald als een tegenstander, zal er worden geselecteerd op doelsaldo en indien ook deze gelijk is zal er worden geselecteerd op onderling resultaat. Dit wordt automatisch verwerkt door het programma welke PESlive gebruikt.

Het team welke je kiest voor je eerste wedstrijd dien je het gehele toernooi te behouden. Het is niet toegestaan om van team te veranderen. Je hoeft je teamkeuze niet aan ons (PESlive) door te geven maar wij houden het wel in de gaten.

Het is ook niet toegestaan om tijdens het spelen van de wedstrijd op de startknop te drukken, behalve op dode spelmomenten (inworp, vrije trap, corner, doeltrap), om bijvoorbeeld spelers te wisselen etc.

Als je je niet aan deze regels houdt zal PESlive beslissen wat voor “straf” je krijgt. Dit kan een gele kaart (eenmalige waarschuwing) of zelfs een rode kaart zijn (niet meer verder deelnemen aan het toernooi).

Vergeet ook niet om je controller instellingen goed in te stellen voordat je de wedstrijd begint!

Nadat je je wedstrijd hebt gespeeld dien je je score bij de organisatie door te geven, zodat de standen actueel zijn.