VOOR DE PES COMMUNITY

Ben je op zoek naar wat extra spanning met je favoriete game? Als die game PES 2016 is, dan ben je bij PESlive aan het juiste adres. Wij zijn dé organisatie wanneer het aankomt op het regelmatig organiseren van boeiende PES 2016 toernooien. Daarnaast zijn we ook dé partij die een fantastisch PES 2016 toernooi kunnen neerzetten voor verenigingen, scholen, bedrijven en natuurlijk vriendengroepen.

Het idee dat gamen alleen gedaan wordt op een zolderkamer in je eentje is een cliche waar we eigenlijk al tien jaar geleden afscheid van hebben genomen. Gamen is een fantastische manier om samen te komen en een onvergetelijke dag te beleven. Wij hebben inmiddels meer dan tien jaar ervaring met het organiseren van game-events en toernooien en hebben ervaren dat een PES 2016 toernooi in de Benelux enorm leuk is. Bij zo’n toernooi komt een gevoel van spanning die je online nooit zal vinden. Voor de meeste van onze toernooien vragen we een vorm van inschrijfgeld. Dat geeft ons de mogelijkheid om een mooie prijzenpot samen te laten stellen. Maar laat je niet afschrikken door de prijs. Ook al lig je er misschien in de eerste ronde uit, er valt dan nog genoeg te doen. Denk daarbij aan het kijken bij andere wedstrijden of andere gamers te ontmoeten en daarmee vriendschappen voor altijd te sluiten.

PESlive verzorgt natuurlijk het materiaal aangezien PESlive 24 PlayStation 4 consoles, 24 Full HD schermen, PES 2016 games en eventueel joysticks in eigen beheer heeft. Daarnaast hebben we een mooi toernooisysteem, waardoor je goed kan zien hoe je er voor staat en wanneer de volgende wedstrijd gepland staat.

Maandelijkse PESlive toernooien voor de Community en liefhebbers

PESlive organiseert al sinds 2001 maandelijkse pes toernooien op de PlayStation-consoles voor de community/fans van de PEs serie. Tegen betaling van slechts € 15 kunnen deelnemers zich via onze agenda inschrijven voor één van onze toernooien op locatie. Indien het een besloten toernooi betreft dan is dit toernooi vaak bij een voetbalclub, stichting of andere organisatie. Hiervoor kun je jezelf dan niet inschrijven via deze website. Indien er inschrijven bij staat kun je jezelf inschrijven en meedoen tijdens één van onze PESlive toernooien en strijden voor te gekke (geld)prijzen tegen andere liefhebbers van de PES serie. Minimale leeftijd is dan 12 jaar. Onze community toernooien worden onder door heel Nederland georganiseerd!

Weet jij een andere mooie locatie of ben jij eigenaar van een mooie locatie?  Stuur een e-mail naar info@peslive.nl.

HISTORIE VAN PESlive

Wij organiseren al sinds 2001 game-toernooien. Ooit begonnen op de PlayStation, om daarna door te gaan naar de PlayStation 2, PlayStation 3 en nu PlayStation 4 en zelfs Xbox One. Doel van deze toernooien was het samenbrengen van liefhebbers en om uit te vinden wie de beste speler is tijdens een game toernooi. Het begon ooit met 32 gamers/vrienden en leidde uiteindelijk tot toernooien in heel Nederland, maar ook vanuit België, Frankrijk en Duitsland was er opeens belangstelling!

In 2007 werd besloten om de grenzen te verleggen van PES en uit te breiden naar FIFA, om daarna ook aan de slag te gaan met Call of Duty- en NBA 2K-toernooien. Al deze toernooien vallen onder de vlag van de organisatie Bundled.

MISSIE EN VISIE VAN PESlive

Missie

PESlive organiseert game evenementen in de gehele Benelux.

De organisatie van PESlive heeft een grote liefde voor voetbal en gamen. Dankzij onze jaren ervaring met het opzetten van toernooien en onze maatschappelijke carrière zijn onze toernooien professioneel georganiseerd, maar is het tegelijkertijd ook altijd enorm gezellig. Een PESlive-toernooi is met recht een fantastische dag voor iedereen. Daarnaast willen we de deelnemers leren om in groepsverband te handelen en respectvol met elkaar om te gaan. PESlive is de plek waar de PES-community bij elkaar komt en je echt goed zien wie de beste spelers van Nederland zijn.

Visie

PESlive wil laten zien dat gaming voor iedereen is, van jong tot oud. Ook willen zij de deelnemers een onvergetelijke dag bezorgen door leuke en professionele evenementen te organiseren.

SPELREGELS TOERNOOIEN

SPEELWIJZE

Het toernooi zal eerst beginnen met een poulefase waarbij er maximaal 5 deelnemers per poule zullen worden ingedeeld. De indeling gebeurt geautomatiseerd via ons toernooisysteem. Zowel PESlive als de deelnemers hebben hier geen invloed op. Iedere deelnemer speelt één keer tegen zijn tegenstander in de poulefase. In de poulefase wordt er geen verlenging gespeeld en ook geen penalty’s genomen indien de wedstrijd (90 spelminuten) eindigt in een gelijkspel.

De beste twee van elke poule (en soms een aantal beste nr 3′s) zullen doorgaan naar de KO-fase. Ook in de KO-fase speel je één keer tegen je tegenstander maar kan er een best of three besloten worden. Bij een gelijkspel (na 90 spelminuten) in de KO-fase speel je de verlenging. Indien de wedstrijd na verlenging ook eindigt in een gelijkspel moeten er penalty’s worden genomen om een winnaar te bepalen.

SPEL INSTELLINGEN

Tijdens onze toernooien worden de volgende spelinstellingen gehanteerd:

Duur: 10 minuten per wedstrijd

Tijd: Nacht

Seizoen: Zomer

Weer: Fine

Grasslengte: Normaal

Conditie van het veld: Normaal

In vorm: Normaal

Camerastand: standaard

Aantal punten: Winst=3 punten / Gelijkspel=1 punt / Verlies=0 punten

Indien je na het spelen van al je wedstrijden in je poule evenveel punten hebt behaald als een tegenstander, zal er worden geselecteerd op doelsaldo en indien ook deze gelijk is zal er worden geselecteerd op onderling resultaat. Dit wordt automatisch verwerkt door het programma welke PESlive gebruikt.

Het team welke je kiest voor je eerste wedstrijd dien je het gehele toernooi te behouden. Het is niet toegestaan om van team te veranderen. Je hoeft je teamkeuze niet aan ons (PESlive) door te geven.

Het is ook niet toegestaan om tijdens het spelen van de wedstrijd op de startknop te drukken, behalve op dood spelmomenten (inworp, vrije trap, corner, doeltrap), om bijvoorbeeld spelers te wisselen etc.

Als je je niet aan deze regels houdt zal PESlive beslissen wat voor “straf” je krijgt. Dit kan een gele kaart (eenmalige waarschuwing) of zelfs een rode kaart zijn (niet meer verder deelnemen aan het toernooi).

Vergeet ook niet om je controller instellingen goed in te stellen voordat je de wedstrijd begint!

Nadat je je wedstrijd hebt gespeeld dien je je score bij de organisatie door te geven, zodat de standen actueel zijn.

CONTROLLER

Je dient je eigen PlayStation 4 of Xbox One controller mee te nemen indien je deze hebt. Indien je geen eigen controller hebt of als je deze bent vergeten, kun je tegen inlevering van je geldige ID-kaart (borg) en € 5 (huurkosten) een controller van PESlive lenen. Bij inlevering van de controller ontvang je je ID-kaart weer retour.